Virtuoso Piano Free

Virtuoso Piano Free 2.2

Pingelen op je iPod of iPhone

VOOR

  • Prima klank

TEGEN

  • Dikke vingers=pech

Goed
7

Met Virtuoso Piano Free 2 maak je van je iPhone een piepkleine piano. De software toont een deel van een piano op je iPhone, met pijltjes op het scherm wissel je van toonladder.

Virtuoso Piano Free 2 is een digitale piano, waar je ietwat anders op speelt dan op een echt klavier. Kleine vingers genieten hierbij de voorkeur, de toetsen op het scherm zijn minimalistisch. Op verzoek label je de toetsen met de bijpassende noten.

Verwacht geen meesterwerken ten gehore te brengen op de mini-piano. Pianospelers herkennen meteen de onbereikbare septiemen (afstanden tussen tonen) en zien onmiddellijk de beperking in Virtuoso Piano Free 2. Je wisselt weliswaar gemakkelijk van toonladder (raak de pijltjes op het scherm aan) maar je hebt geen volwaardige piano voor je.

Virtuoso Piano Free 2 is een speeltje, meer niet. Laat je bladmuziek maar even liggen, meer dan wat toontjes produceren lukt niet (zomaar). Heb je echter 5 iPhones of iPods dan leg je deze naast elkaar om een realistische piano te bouwen. Virtuoso Piano Free biedt desalniettemin pingelpret voor de kids.

Meeste downloads Lesgeven & Trainen voor iphone

Meer
Virtuoso Piano Free

Download

Virtuoso Piano Free 2.2

Beoordelingen about Virtuoso Piano Free